StoryEditorOCM

VRHUNSKA PONUDANa jednom mjestu donosimo sve ovosezonske novitete iz DTD-a za lov liganja

Piše Promo
28. rujna 2024. - 11:07

Premda je proizvodna gama tvrtke DTD ogromna, u DTD-u znaju da se na staroj slavi ne može ni živjeti ni opstati tako da inženjerski tim kontinuirano, na veliku radost konačnih potrošača, na tržište konstantno izbacuje novitete koji su produkt inovativnih projekata

Tako je za ovu lignjolovnu sezonu izbačeno nekoliko noviteta od kojih su svi potvrđeno lovni, naravno u skladu s odabranom poštom, vremenskim uvjetima i spretnošću lignjolovca.

To su Trlja Pink Body, Soft Mini, Black Diablo, Red Devil Gavun, Ballistic White Killer Egi, Red Killer Egi Deep, White Killer Egi, Silikonski Lignjić i Soft Real Fish.

Pa krenimo redom... 

TRLJA PINK BODY, popularna ‘stara‘ trlja, sada ima novo tijelo.

Ovaj je proizvod nadogradnja svima znane trlje koja je mnogim ribarima jedan od najdražih DTD-ovih proizvoda.

Uza sve karakteristike trlje, tu je i jedna dodatna, novo pink tijelo.

Kada skosavica dospije pod more, ta pink boja tijela postaje dodatno naglašena i daje varalici jednu potpuno novu notu privlačnosti i neodoljivosti.

image

OMP331 - DTD - S DTD NOVITETIMA PO NOVE LIGNJE

TRLJA PINK BODY je dostupna u veličinama 1.5 (5,5 grama), 2.0 (8 grama) i 2.5 (9,8 grama) u dekorima Yellow Red, Blue, Green, Red, Orange i naravno, Pink po preporučenoj cijeni od 7,5 eura.  

INFO:

DTD
Tel. 021/735-161
www.dtd.hr

SOFT MINI je najmanja meka skosavica u mnogo zanimljivih boja. 

Ima izrazito mekano tijelo uočljivih boja i oblogu od svjetlucavog grubog platna.

Kako bi uspješno privukli lignje i isprovocirali ‘napad‘, osim bojom, često se treba igrati i s veličinom skosavice.

Ne mali broj puta najmanje veličine rade najbolje i zato je ova skosavica tu.

SOFT MINI kao najmanja skosavica iz DTD produkcije je također i dio novog seta TATAKI SET - MINI

Ova je skosavica dostupna u samo jednoj veličini 0.8 (2 grama) i u osam dekora – Red Head, Pink Head, Green Head, Orange Head, Blue Head, Red, Orange i Yellow po preporučenoj cijeni od 6,9 eura.  

BLACK DIABLO je crna varijanta meke skosavice, praktički suprotna verzija soft GALEBA.

Ovaj je model popularan kod dnevnog ribolova, u sumrak, kada je prisutno više svjetla.

Tijelo je napravljeno od crvenog svjetlećeg silikona, tako da ovaj proizvod može dati dobre rezultate i u noćnim uvjetima.

BLACK DIABLO je dostupan u veličinama 1.5 (3,2 grama), 2.0 (4,9 grama) i 2.5 (7 grama) u dekorima Red Arrow, Red Head, Red Stripes i Red Tape po preporučenoj cijeni od 6,5 eura.

 

RED DEVIL GAVUN je novi peškafondo sa silikonskim tijelom koje svijetli crvenom svjetlošću.

Obložen je izdržljivim platnom i kombinira sve već dokazane karakteristike raznih popularnih DTD modela.

Provjereno lovan, ovaj peškafondo lovi u svim uvjetima.

Dostupan je u težinama od 14, 18, 27, 35, 45, 55, 70 i 100 grama s tim da su težine od 70 i 100 grama dostupne i u verziji s dvije krunice, a sve to u dekorima Blue Head, Green Head, Orange Head, Pink Head, Red Head po preporučenoj cijeni od 7,5 eura za modele do 45 grama, dok je cijena za teže modele 8,5 eura.

 

BALLISTIC WHITE KILLER EGI je nastao kao kombinacija popularnog White Killer Egi modela i ballistic tijela s tehnologijom dalekog zabačaja.

Originalni White Killer Egi je prezentiran na EFTTEX-u u Budimpešti 2017. godine gdje je od pojavljivanja, s razlogom izazvao mnogo pažnje.

Ova se varalica prometnula u jednu od najpopularnijih skosavica za lov s obale.

A sada, sedam godina nakon toga, DTD na tržište izbacuje napredniju i bolju verziju pod nazivom BALLISTIC WHITE KILLER EGI, proizvod koji objedinjuje najbolje karakteristike White Killer Egi skosavice uz tehnologiju dalekog zabacivanja.

Kod BALLISTIC WHITE KILLER EGI skosavice je unaprijeđen dizajn, dodana full black boja i to sve na ballistic tijelu koje leti jako, jako daleko, a što znači da sada možete zabaciti svoju najdražu skosavicu baš koliko daleko želite.

BALLISTIC WHITE KILLER EGI skosavica je dostupna u veličinama 3.0 (16,5 grama) i 3.5 (18,8) grama u šest dekora – Green, Red, Orange, Pink, White i Full Black po preporučenoj cijeni od 10,90 eura za veličinu 3.0 te 11,50 za veličinu 3.5

RED KILLER EGI DEEP je nova skosavica za lov liganja s obale koja ima jednako neodoljive karakteristike kao i jako popularni White Killer model, ali uz dvije velike razlike - tijelo sada svijetli crvenom svjetlošću s tim da je brzina tonjenja 3 sekunde do metru, a što ovu varalicu čini idealnom za lov na dubljim terenima.

Osim toga, zahvaljujući uočljivim bojama, UV foliji i jakom plavom svjetlećem efektu pojačana je lovnost.

Tome svakako doprinose i aktivne silikonske peraje i crveni vanjski uteg.

A zahvaljujući dvostrukom otežanju ovaj model ima izvrstan balans.

RED KILLER EGI DEEP je dostupan u veličinama 2.2 (7,5 grama), 2.5 (10,5 grama), 3.0 (16 grama), te od ove godine, kao novitet, u veličini 3,5 (17,4 grama) po preporučenoj cijeni od 10,90 eura.

image

OMP331 - DTD - S DTD NOVITETIMA PO NOVE LIGNJE

WHITE KILLER EGI je varalica posebno ubojita i kobna za lignje.

Ovaj je model predstavljen na EFTTEX-u u Budimpešti 2017. godine gdje izazvao veliko zanimanje, posebno zbog svoje iznimne uočljivosti.

Ova je varalica idealna za lov po svim uvjetima, a posebno u uvjetima slabog osvjetljenja, u noćima bez mjeseca.

Tijelo ove varalice svijetli zelenim sjajem, dok bočne naljepnice svijetle plavičasto.

Plava je svjetlost, zbog svoje valne duljina iznimno uočljiva u morskom okruženju, te definitivno doprinosi boljem ulovu.

A svjetleći efekt je posebno uočljiv kada se proizvod prethodno osvijetli UV svjetlom.

Na leđima varalice su posebno osmišljene UV naljepnice, koje stvaraju kontrastni efekt i dodatno podižu uočljivost i pri dnevnom lovu.

WHITE KILLER EGI je dostupan u veličinama 2.5 (9,2 grama), 3.0 (14,2 grama) i 3.5 (17,8 grama), a od ove je godine dostupan i u novim veličinama od 2.2 (7,2 grama) po preporučenoj cijeni od 8,9 eura i 4.0 (27 grama) po preporučenoj cijeni od 10,50 eura što otvara vrata jednoj novoj, elegantnijoj, ali i dalekometnijoj prezentaciji ove ubojite varalice.

SILIKONSKI LIGNJIĆ je novi peškafondo s olovnim tijelom koje je prekriveno mekanim silikonom koji mijenja boju u moru i koji svijetli crvenom svjetlošću.

Ovaj je peškafondo obložen izdržljivim svjetlucavim hrapavim platnom i naoružan vrlo jakom jednostrukom krunicom.

Dostupan je u težinama od 18, 27, 35, 50, 75 i 100 grama u bojama Red Head, White i White Red po preporučenoj cijeni od 7,5 eura za težine do 35 grama, te 8,5 eura za teže modele.

image

OMP331 - DTD - S DTD NOVITETIMA PO NOVE LIGNJE

SOFT REAL FISH je model koji je predstavljen na EFTTEX-u 2017. godine u Budimpešti. Ova varalica izgleda kao živa riba.

Ima izrazito mekano tijelo koje svijetli crvenom svjetlošću što je prema iskustvima mnogih ribara idealno za lov pri velikoj mjesečini.

Svi su dekori u prirodnim realističnim bojama s efektom riblje kože.

A ova sezona donosi osvježenje i kod ovog modela u obliku šest novih boja – Picarel Blue, Wahoo, Natural Pilchard, Kerisi, Lumbrak i Knez.

SOFT REAL FISH je dostupan u veličinama 1.5 (3,2 grama), 2.0 4,9 grama) i 2.5 (7 grama) po preporučenoj cijeni od 6,9 eura. Boris Bulić/MAX FISHING

28. rujan 2024 11:08