StoryEditorOCM

MOTO-NAUTIKAPlinski roštilj za male brodice: predstavljamo Cadac Safari Chef 30 Compact

Piše Promo
13. listopada 2024. - 10:35

Ispeći na roštilju ulovljenu ribu ili donesene teleće bržole, uvijek je veliki gušt, no prilično teško ostvariv na manjim brodicama za dnevne izlete. Ali kako su takvi gušti važni, i taj je problem riješen.

Dovoljno je nabaviti praktični grill Safari Chef 30 Compact, i spremni ste za akciju. On je doista iznimno kompaktan, lako prenosiv i lagan, a radi uz pomoć plinskog uloška od 227 grama. Samo ga otvorite i možete početi kuhati i roštiljati na zgodnom mjestu na brodu.

Unatoč svojoj maloj veličini, vrlo je svestran zahvaljujući različitim radnim pločama. Rešetka za roštilj idealna je za pečenje mesa i povrća, ploča za pečenje odlična je za jaja, palačinke ili ribu, stalak za lonce omogućuje kuhanje juha i umaka, a poklopac se može koristiti kao pećnica ili wok za pripremu azijskih jela. Pritom rešetka za roštilj i ravna ploča imaju Cadac GreenGrill premaz koji omogućuje savršeno roštiljanje mesa, ribe i povrća.

U kompletu prilikom kupnje dobivate i praktičnu torbu za jednostavno spremanje i nošenje. Dimenzije ovog praktičnog roštilja su 30x23x35 cm (Š-V-D), težak je 3,8 kg, dok mu je prosječna potrošnja plina 130 grama na sat. Roštilj Safari Chef 30 Compact internetska trgovina motonautika-shop.com prodaje za 179,90 eura. M.Š.

image
MOTO-NAUTIKA
image
MOTO-NAUTIKA
15. listopad 2024 13:12