StoryEditorOCM

TOP MARINEPonuda bez mane: na jednom mjestu pronašli smo sve skosavice, lignjama se crno piše...

Piše Promo
13. rujna 2024. - 09:40

Vrijeme liganja je pred nama, a vi još uvijek dvojite koju skosavicu postaviti na svoj omiljeni lignjarski sistem.

Koliko se god to činilo kao veliki problem rješenje je jednostavno jer prodavaonica Top Marine ima više nego bogat izbor skosavica kojima se u kratkom vremenu može nasukati bogat ulov ovih uvijek traženih desetokrakih delicija.

Iako se u toj prodavaonici može naći sva sila skosavica raznih proizvođača, na zidu namijenjenom skosavicama dominiraju modeli DTD-a iz Dugog Rata.

U ponudi je kompletan asortiman, od klasičnih i potvrđeno lovnih Bukava, preko brojnih peškafonda među kojima su i klasični tvrdi i silikonski, preko mekih malih skosavica idealnih za tataki, pa do onih namijenjenih panuli ili pak Oita namijenjenih egingu.

INFO: 

TOP MARINE
Ul. Nikole Tesle 2, 20000, Dubrovnik
tel. +385 20 357 017
topmarine.dubrovnik@gmail.com

Naravno, tu je i legendarni Ballistic model koji leti dalje od svih drugih modela pokrivajući i daljine i dubine koje su ostalim modelima nedostupne.

Dekori su posebna priča jer ih ima toliko da ih je nemoguće nabrojati dok su težine i dužine perfekcionistički raspoređene tako da pokrivaju sve situacije u kojima se lignjolovac može naći.

Cijena se kreće oko desetak eura što zapravo zavisi jedino o veličini i obliku odabranog modela.

Na vama je samo da dođete i odaberete skosavice koji vam najviše odgovaraju, spustite ih na more i počastite se friškim lignjama. Boris Bulić/MAX FISHING

image

U ponudi su i tataki setovi

image

Ballistic egi za daleke egerske izbačaje

image

Extra soft peškafondi za ‘pipave‘situacije

image

Oite za obalni lov

image

U ponudi su razni brendovi

image

Black diablo za posebne situacije

15. rujan 2024 09:44