StoryEditorOCM

BAUHAUSSigurno uže za morske igračke: pronašli smo kvalitetne konope za vuču tvrtke Talamex

Piše Promo
5. kolovoza 2024. - 11:54

Većina vlasnika glisera, ali i drugih bržih plovila, običava svoju posadu povremeno razveseliti vučenjem po površini mora na raznim zabavnim platformama. Nekad uglavnom samo na skijama, a u novije vrijeme na brojnim plutajućim kolutima, trokutima, bananama i drugim sličnim morskim igračkama u kojima najviše uživaju djeca i mladi.

Popularnosti ove vrste zabave pridonosi i činjenica da se spomenute igračke mogu ispuhati i lako složiti negdje u brod, a kad se žele koristiti, uz malo pumpanja učas postanu spremne za akciju.

Naravno, da bi se osoba mogla vući na nekoj plutajućoj platformi, treba imati i prikladan konop za povlačenje. Dovoljno čvrst i siguran, a istodobno i primjereno elastičan za amortiziranje prejakih trzaja.

Upravo takve kvalitetne konope za vuču brenda Talamex, s oznakon Futube line 1-2 persons, moguće je kupiti na nautičkim odjelima trgovačkih centara Bauhaus i u njihovu webshopu.

Dugi su 15 metara, mogu vući do dvije osobe, plutaju na površini i imaju prekidnu čvrstoću od čak 1080 kg. Cijena im je 23,32 eura.  M.Š.

18. rujan 2024 14:51