StoryEditorOCM

MIKELI TRADETrebate dobar brum za orade, fratre ili šarge? Za oko nam je zapela Tubertinijeva primama

Piše Promo
4. srpnja 2024. - 11:34

Pojedini se ribolovci u ribolovu uzdaju prvenstveno u vlastitu sreću poduprtu strpljenjem, nadajući se da će ribe, bez ikakvih predradnji, prije ili kasnije proći pored njihovih udica i na njih se same objesiti.

Iako je u određenom postotku uspjeh i s takvim pristupom izgledan, ribolovci koji se ne oslanjaju na sreću, već studiozno i planski pristupaju ribolovu, uvijek imaju znatno više šansi za ostvarenje kvalitetnog ulova.

Brum, torilo, primama ili prihrana, stvar je bez koje se uglavnom ne isplati ići u ribolov.

A što u njega ukomponirati, a da se pritom ne podbaci ili ne pretjera, pitanje je oko kojega mnogi ribolovci razbijaju glavu.

INFO:

Mikeli trade
Tel. 023/224-860
info@mikeli-trade.hr

I dok se nekada brum slagao od ‘tajnih‘ komponenti, suvremena ponuda gotovih mješavina koje je potrebno samo navlažiti ili razrijediti, formirati kugle ili kašu, te ubaciti na ribolovno područje, u potpunosti je prevladala stare tehnike.

A zadarska prodavaonica ribolovne opreme Mikeli trade u svojoj ponudi uvijek ima upravo takve, kvalitetne brumove s kojima je ribolov krajnje jednostavan.

Uz ovakve brumove lako možemo postići osnovni efekt – gubitak opreza i halapljivo hranjenje.

Uz ove brumove, bez obzira na lovnu dubinu ili lovinu, rezultati su uvijek bolji, pogotovo ako je i sastav bruma pogođen, a što je u ovom slučaju dobitna kombinacija za potpuni uspjeh.

I premda je ponuda bogata, nama je za oko zapeo Tubertinijev brum za orade koji je naravno, pogodan i za svu ostalu srodnu ribu.

Brum je pakiran u vrećici od jednog kilograma i možete ga kupiti po cijeni od 6,57 eura. Boris Bulić/MAX FISHING

image

Uz ovaj brum, dobar ulov je zagarantiran

 

06. srpanj 2024 13:09