StoryEditorOCM

simbol gradaDoznajemo tko je kupio makarsku atrakciju, novi vlasnik nam kaže: Potrudit ćemo se da većina toga ostane u Mitinom duhu!

Piše Dijana Turić/Makarska kronika
16. veljače 2021. - 13:05

Iskreno se nadamo da će se i ovog ljeta s turističkog broda "Makarski Jadran" s megafona čuti ''Makarska, Makarska, Makarska'' te cijeli niz poznatih pjesama koje su bile omiljene turistima i kapetanu Tomislavu Mravičiću Miti.

Naime, brod "Makarski Jadran" kupio je makarski brodar Nikola Šiljeg, vlasnik broda "Viganj", koji zadnjih mjesec dana intenzivno radi na renoviranju makarske atrakcije stare 41 godinu, od kojih je 22 godine plovio s turistima.

Kako nam je kazao Šiljeg, ovog će se ljeta potruditi da brod zaplovi u Mitinu stilu.

Jedan jedini

– Mito je jedan jedini i potrudit ćemo se da većina toga ostane u njegovu duhu, od glazbe i hrane do svih ostalih veselih stvari. Za početak će mi pomoći Mitini radnici, koje sam sve angažirao, tako da mislim da tu neće biti problema – kazao je Šiljeg.

Isto nam je potvrdio i kapetan Mito, koji hvali Šiljega te kaže da mladić zna raditi svoj posao.

– Šiljeg je već dugo u ovom poslu i ostavio je sve moje radnike, njih 22. Moja je želja bila da brod ostane u Makarskoj, što se i obistinilo, tako da sam Nikoli ostavio uigranu ekipu. Najvažnije je da "Makarski Jadran" ima dobrog zapovjednika i makinista, jer to je brod koji prima 250 ljudi – kazao je Mravičić.

22. travanj 2024 14:22