StoryEditorOCM

CROATIA YACHT SHOWStiže 60 superjahti! Zadar će od 1. do 3. listopada postati središte nautičkog luksuza

Piše A. V. Š./Zadarski.hr
1. srpnja 2024. - 08:49

Zadar će od 1. do 3. listopada biti domaćin sajma super-jahti Croatia Yacht Show u organizaciji Yachtmaster Group. Naime, Zadar Cruise Port će biti domaćin više od 60 super-jahti čije tjedne cijene dosežu vrtoglavih 550.000 €, i to odmah nakon završetka renomiranog Monaco Yacht Show-a, najluksuznijeg svjetskog sajma jahtinga.

Među izlagačima u Zadru će biti najistaknutije tvrtke iz svijeta nautike, uključujući IYC Yachts, Expersea Superyachts, Sanlorenzo Yachts i brojne druge. Sajam će biti prilika za umrežavanje i poslovne razgovore lokalnih brodovlasnika i agenata s međunarodnom elitom industrije, naglašavajući srž ovakvih sajmova – jačanje i popularizaciju lokalnih industrija na međunarodnoj sceni.

Uz pomoć jedinstvene YachtFyre aplikacije, Croatia Yacht Show postat će i prvi sajam ovog tipa u svijetu na kojemu će poslovni posjetitelji moći unaprijed dogovoriti sastanke, obilaske i razgled jahti u zadarskoj luci. Među njima će biti i flagship brod Trident, impresivna jahta dužine 65 metara koju će predstaviti centralna agencija Expersea Superyachts.

01. srpanj 2024 10:03