StoryEditorOCM
Zvijezde onlinene voli tenis

Sin Steffi Graf i Andrea Agassija iznenadio obožavatelje svojom posljednjom objavom na društvenim mrežama

Piše SCENA SD
21. rujna 2023. - 11:22
Steffi Graf i sin Jaden snimljeni na teniskom meču Andrea Aggasija 2002. godineCarol Newsom/Afp/Profimedia/Carol Newsom/afp/profimedia

Za razliku od roditelja, sin Steffi Graf (54) i Andrea Agassija (53) nije se odlučio za tenis: radije rukuje bejzbol palicom umjesto teniskim reketom. Još kao dječak, Jaden Agassi (21) bio je oduševljen sportom. Godine 2019. konačno je potpisao ugovor sa Sveučilištem Južne Kalifornije i od tada je igrao kao bacač za USC Trojas. Svoju strast prema sportu bilježi na bezbroj fotografija na Instagramu. Međutim, njegovih oko 200.000 pratitelja do sada nije vidjelo puno fotografija iz privatnog života..

Njegova najnovija objava je stoga iznenađuje obožavatelje. Zajedničkim fotografijama s djevojkom Catherine, koje objavljuje povodom njihove prve godišnjice, svojoj djevojci posvećuje romantične riječi: "Nevjerojatna godina s ljubavlju mog života. Veselim se još mnogima koji dolaze."

image

Jaden Aggasi i djevojka Catherine

Instagram Jadenaggasi

Na prvoj slici par stoji ispred ogledala u kupaonici. Jaden stoji iza svoje djevojke i drži je u naručju. Druga slika prikazuje ih čvrsto zagrljene na tribin. Catherine sjedi Jadenu u krilu. Posljednja slika prikazuje njih dvoje kako se drže za ruke ispred restorana. Jadenovi pratitelji oduševljeni su objavom i čestitaju njemu i Catherine u komentarima.

image

Jaden Aggasi i djevojka Catherine

Instagram Jadenaggasi
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 15:02