StoryEditorOCM
Zvijezde onlineSLAVNI RODITELJI

Sin Toma Hanksa i Rite Wilson krenuo je stopama roditelja, a sada je Chet objavio rijetku fotografiju s tatom: ‘Banda‘

Piše SCENA SD
28. prosinca 2023. - 20:23
Tom Hanks i Chet Hanks snimljeni u svibnju 2022.Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia/Usa Today Network/ddp Usa/profimedia

Zvijezda Forest Gumpa i njegov sin Chester Chet Marlon Hanks proveli su Božić zajedno i za to vrijeme se i fotografirali. Zajedničku sliku je mlađi Hanks stavio na svoj Instagram račun na kojem je to tek 20. objava, a već ima preko pola milijuna pratitelja.

Chet i Tom su na fotografiji umotani u kapute i s kapama na glavi kako bi pobijedili zimsku hladnoću.

"Banda", jednostavno je napisao Chet u opisu fotografije.

Glumačka zvijezda nikada se prije nije pojavila na Chetovoj Instagram stranici do ove slike. Međutim, Chet je u svibnju objavio fotografiju sa svojom mamom Ritom Wilson.

"Najveći G kojeg znam @ritawilson te volim, mama", napisao je 33-godišnjak tada pored slike na kojoj se on i Rita grle.

Uz Cheta Tom i Rita imaju još jednog sina, Trumana Theodorea (28).

Tom (67) je također otac Colina Hanksa (45) i Elizabeth Hanks (41) koje je dobio iz 10-godišnjeg braka s pokojnom glumicom Samanthom Lewes.

Chet stvara karijeru u glumi i pjevanju sličnu onoj svojih roditelja. Zvijezda Projekta X je, međutim, ranije otkrila da je odrastanje s dva poznata roditelja "dvosjekli mač".

"Roditelji me nisu razmazili, nikada nisam dobivao novac ili džeparac, morao sam raditi i zaraditi sve što sam zaradio. Tako je cijeli moj život", otkrio je Chet u YouTube videu iz 2022. godine.

"Tijekom djetinjstva, ako mi je trebao novac da izađem i zabavim se s prijateljima, moj tata bi rekao: ‘OK, želiš li nešto novca? Operite mi auto. Dat ću ti 60 dolara.‘ Sve je zasluženo i zahvalan sam na tome."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 21:34