StoryEditorOCM
ŠibenikI Petra bi htjela hodati

Još jedna naša mala sugrađanka treba pomoć za liječenje: U nedjelju humanitarna akcija na šetnici u šibenskom kanalu sv. Ante

Piše šibenski.hr
10. veljače 2022. - 08:16

U nedjelju, 13. veljače, u šetnici u kanalu sv. Ante bit će organizirano humanitarno druženje u svrhu pomoći malenoj Šibenčanki Petri Kursan, koja je teško bolesna.

Petra Kursan rođena je 31.10.2020. godine. Pri porodu joj je utvrđen teški deformitet donjih udova. Ima ukupno šest dijagnoza i stopostotni invaliditet.

Inače, nedjeljni airsoft susret/trening u kanalu sv. Ante organizira ASK Ronin s ciljem prikupljanja novčanih sredstava za liječenje malene Petre.

- AirSoft je moderan, ekstremni, borbeni sport ili rekreacijski hobi u kome sudionici eliminiraju protivnike gađajući se “ kuglicama” iz “Airsoft oružja”. Oružja su vjerne replike realnih oružja, jednaka su po dimenzijama, detaljima i skoro iste težine. Može se reci igra rata. Ali prije svega zabava! I OVAJ PUT ZABAVA U HUMANITARNE SVRHE!!!

Dodite, zabavite se, donirajte, naučite nešto novo i završimo tjedan najbolje moguce. Pomažući drugima!- poručuju organizatori.

Okupljanje je na lokaciji kod tri hangara u Martinskoj.

10. svibanj 2024 06:02