StoryEditorOCM
Split‘nezakonita uplata‘

Lidija Bekavac kritizirala Ivicu Puljka: ‘Probleme Centra rješavajte van radnog vremena u prostorijama svoje stranke‘

Piše SPLIT SD
5. srpnja 2024. - 21:17

Lidija Bekavac, splitska gradska vijećnica iz redova HGS-a, na svom je Facebook profilu kritizirala gradonačelnika Ivicu Puljka zato što se za vrijeme radnog vremena, umjesto da se bavi problemima grada čiji je gradonačelnik, bavi problemima stranke "Centar". 

- Gradonačelnik Puljak u prostorijama Banovine poziva novinare i drži konferenciju da bi pričao o problemima svoje stranke Centar. Za vrijeme svog radnog vremena kao Gradonačelnik Splita on se bavi svojom strankom. Predsjedniče stranke Centar Ivica Puljak probleme svog Centra rješavajte van radnog vremena i to u prostorijama svoje stranke u Splitu - započela je Bekavac.

Objasnila je i svoje viđenje nalaza državne revizije stranke Centar za 2022. godinu, a posebno je istaknula to što je Puljak "Centru" uplatio 26.500 kuna više nego je trebao.

- Da objasnim o čemu se ovdje radilo. Nalaz državne revizije stranke Centar za 2022. godinu uočio je niz nepravilnosti, od financijskih do manjka transparentnosti u trošenju novca. Između ostalog Puljak je svojoj stranci Centar nezakonito uplatio 26.500 kn više nego što je trebao. Taj novac treba vratiti u proračun. Međutim Puljak umjesto da prizna pogrešku, slavodobitno izjavljuje da će on taj novac donirati splitskoj humanitarnoj udruzi. Donirat će ono što nije njegovo. Predsjedniče stranke Centar Ivica Puljak prvo vi vratite što nije vaše pa onda donirajte svoja sredstva, a ne tuđa. To bi to bila prva donacija u povijesti vaše stranke! - zaključila je.

image

Status gradske vijećnice

Screenshot/Facebook
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. srpanj 2024 23:28