StoryEditorOCM
Splitjeste probali?

Tko želi 100 eura za 90 sekundi? Vrti se novi noćni biznis usred Splita, ali domaći ljudi vrte glavom: ‘Prevara!‘

Piše SPLIT SD
26. kolovoza 2024. - 13:53

Skoro je početak rujna, a užareni Split još je prepun turista zbog čije najezde većina lokalnog stanovištva ovih dana i mjeseci odlazi u centar grada jedino u teškoj nuždi.

Većina ih vjerojatno zato i ne zna kakav se novi biznis doslovno vrti u Marmontovoj. O njemu je na popularnoj Facebook stranici Split i okolo Splita fotom i video izvijestio Bebi Penović.

O čemu se radi? Netko je donio konstrukciju na kojoj je preča, odnosno šipka, i tko uspije na njoj izdržati 90 sekundi, dobije novac. Ne znamo koliko pritom mora platiti kotizaciju, ali Splićani naveliko sumnjaju da je riječ o prevari.

image

Novi noćni biznis u Marmontovoj

Bebi Penović /split I Okolo Splita/Slobodna Dalmacija

- Novi noćni biznis u Marmontovoj isprid ribarnice: ko izdrži 90 sekundi visit dobije 100 eura. Al nije lako kako izgleda... - napisao je admin FB grupe.

Odmah su se nanizali komentari kako je riječ o prevari.

- Prevara stoljeća, šipka je rotirajuća...

- Bija u Trogiru, dobija 100 eura, doša sutra opet, nije mi tija dat, a šipka se vrti i masna - napisao je netko.

- Jel moš donit krpu i otrat?

- Ne da ništa smrad...

- Prozirne fore. Ne postoji osoba koja na tome moze izdržat 90 sekudni, jer je tako napravljeno

- Gledali smo par momaka, očito sportaša, na šipki. Stalno su se mučili sa klizanjem ruku, šipka je sigurno namazana nečim. Ovo što sada rade je totalno razočaranje, očita prevara. Žalosno.

- Pitanje poteštatu, Ivoševiću komunalnim redarima i Poreznoj upravi: je li ovaj cirkus ima dozvolu za rad, te minimalne tehničke uvjete za obavljanje djelatnosti klađenja? Svima je smiješno, a naše ljude se progoni za sve i svašta... Tko im je izdao dozvolu za rad, kako se regulira naplata i kako se izdaju računi? Grad tone u anarhiju!

 

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 23:03