StoryEditorOCM
SplitUZ VAUČERE HZZ-a

’Digitalni svijet napreduje, pa i mi moramo s njim’

Piše PR
21. rujna 2023. - 15:56

Nezaposlene i zaposlene osobe mogu uz vaučer besplatno steći nova znanja iz čitavog niza digitalnih, zelenih i općih područja

U Centru za kulturu i cjeloživotno obrazovanje “Zlatna vrata”, uz potporu HZZ-a, već se drugu godinu zaredom provode besplatna obrazovanja iz digitalnih, zelenih i općih područja.

Digitalizacija i održivi razvoj su procesi koji su implementirani u sva zanimanja na tržištu rada, te je njihovo poznavanje, uz osnovno obrazovanje, neizostavan dio za razvoj karijere.

– Danas moramo biti ukorak s vremenom koje traži stalna usavršavanja i usvajanje novih znanja i vještina bilo da se radi o formalnom načinu (u ustanovama gdje na kraju obrazovanja stekneš uvjerenje) ili neformalno kroz svakodnevno traženje informacija putem interneta, savjeta, upita, pretraživanja...

Nekada završetkom obrazovanja i zapošljavanjem, većini je bilo završeno obrazovanje. Danas se mijenjaju potrebe tržišta rada iz dana u dan, radna mjesta zamjenjuju roboti te je potrebno konstantno učenje novih vještina. Digitalni svijet napreduje pa moramo i mi s njim – kaže ravnateljica Centra Danijela Čukušić.

Vaučeri su namijenjeni zaposlenim i nezaposlenim osobama, a u “Zlatnim vratima” nude se sljedeći programi: Internetski marketing i brendiranje, Knjigovođa, Asistent za upravljanje projektima, Web programiranje, Gospodarenje otpadom, Društveno odgovorno poslovanje, Viličari u skladišnom prostoru.

U pripremi su i ostali programi koje će polaznici moći pohađati besplatno uz vaučere HZZ-a kao Pomoćnik/ica u nastavi, Klasična ručna masažna tehnika, Upravljanje osobnim financijama, Izrada i analiza financijskih izvještaja, Korištenje proračunske tablice u poslovanju, Priprema jednostavnih slatkih jela, Priprema i ukrašavanje složenih slastica, Izrada slastica alternativne prehrane i dr.

Novosti se redovito objavljuju na stranicama Centra “Zlatna vrata” www.zlatnavrata.hr.

O samoj kvaliteti i stručnosti provođenja nastave u “Zlatnim vratima” svjedoče zadovoljni polaznici kroz evaluacije, kojima je program ispunio očekivanja, te su svoja stečena znanja počeli i primjenjivati.

Anita B., polaznica programa Internetski marketing i brendiranje, kazala nam je: “Edukaciju Internetski marketing i brendiranje sam pohađala u prvoj grupi, prošlu zimu.

Iako sam dugi niz godina u IT branši, a društvene mreže su mi hobi, edukacija mi je pomogla na način da sam počela koristiti puno novih alata s kojima se do tada nisam susrela, a pomogli su mi pri stvaranju novih sadržaja.

Uz to, upoznala sam puno novih ljudi, ekipa je bila odlična, pa smo se uz učenje na svakom satu i odlično zabavili i nasmijali. Svakom bih preporučila ovu edukaciju u današnje vrijeme kada je digitalni marketing gotovo u potpunosti izbacio klasični.”

Postupak za dobivanje vaučera za besplatno obrazovanje: poslati upit za ponudu na info@zlatnavrata.hr (navesti naziv programa za koji se prijavljuje, ime i prezime, adresu i OIB), zatim putem aplikacije e-građani pristupiti aplikaciji “Moj vaučer” na https://vauceri.hzz.hr/ te podnijeti zahtjev za vaučer, s našom ponudom.

Obratite nam se s povjerenjem i postanite stručnjaci u svom području uz našu podršku. Za informacije i upise javite nam se na info@zlatnavrata.hr i 021 361 524 ili osobno na adresu Dioklecijanova 7, Split. Svi detalji su dostupni na www.zlatnavrata.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 08:03