StoryEditorOCM
SplitPRITVORSKI NADZOR

Muškarac (66) koji je jučer na Rivi brutalno udarao splitsku ginekologinju i njezinu nećakinju zaradio kaznenu prijavu

Piše Split SD
14. travnja 2024. - 14:05

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 66-godišnjim muškarcem za kojeg je utvrđeno postojanje sumnje da je 13. travnja 2024. godine oko 11 sati na terasi ugostiteljskog objekta na adresi Obala Hrvatskog narodnog preporoda u Splitu, udario 43-godišnjakinju i 60-godišnjakinju koje su zadobile ozljede koje su kod obje okarakterizirane kao lakše tjelesne ozljede.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, zbog sumnje da je počinio dva kaznena djela teška tjelesna ozljeda u pokušaju, protiv 66-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, te je danas predan policijskom pritvorskom nadzorniku.

image

Policija je promptno reagirala na dojavu

Pu DnŽ/

Podsjetimo, na štekatu kafića na Rivi jučer je došlo do fizičkog napada. Naš novinar Božidar Lončar razgovarao je s napadnutim ženama Anamarijom Stanić, koja nam se predstavila kao specijalistica nacionalne sigurnosti i njezinom tetom poznatom splitskom ginekologinjom Marijom Divić.

Kako doznajemo, cijeli incident krenuo je zapravo zbog - politike. Dvije žene razgovarali su o Karolini Vidović Krišto, o kojoj nisu iznijele najbolje mišljenje, a što je očito iznerviralo muškarca koji je taj razgovor slušao.

- Nakon toga, došao je do mene i rekao da mi treba tableta za smirenje. Rekla sam mu da nema pravo petljati se u naš razgovor, što ga je još više iznerviralo i bio je jako neugodan. Vrlo brzo se ustao, unio mi se u facu, a ja sam od straha prema njemu bacila čašu.

image

Mjesto gdje su žene brutalno napadnute
 

Božidar Lončar/ Slobodna Dalmacija

Nakon toga on je mene boksačkim zamahom udario, zamantalo mi se, a onda moja hrabra teta stala između nas, međutim onda je i nju udario i to perfidno, s leđa, ispričala nam je još vidno u šoku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 10:32