StoryEditorOCM
SplitNA ŠPERUNU

Omiljeno okupljalište mladih ponovno otvara svoja vrata: prvi dani listopada donose zanimljiva događanja

Piše Split SD
29. rujna 2023. - 10:49

Mladi će ponovno na Šperun dolaziti zbog druženja, izložbi i edukacija u Klubu za mlade Zona. Već u prvim danima listopada održat će se Pazarium, Biciklopopravljaonica, Sajam razmjene te prezentacija o mogućnostima obrazovanja u inozemstvu.

- Još nismo u potpunosti riješili probleme s podrškom Grada Splita, ali nadamo se da se neće ponoviti situacija zbog koje smo u lipnju bili prisiljeni zatvoriti vrata Zone. Do kraja listopada nastavit ćemo s gotovo svim prepoznatljivim događanjima, a u narednim tjednima najaviti i neka nova. Otvoreni smo i za nove ideje pa pozivamo sve koji žele kreirati program za mlade, a posebno mlade, da nam se jave - poziva Goran Biličić iz Info zone.

Sajam vintage odjeće i rukotvorina Pazarium održavat će se u novom terminu - prve nedjelje u mjesecu od 10 do 14 sati.

Biciklopopravljaonica će se ponovno održavati prvim ponedjeljkom u mjesecu od 17 sati.

Sajam razmjene nastavlja se održavati prvim utorkom u mjesecu od 18 do 20 sati.

- Već ovu nedjelju iskoristite nedjeljni jutarnji đir pa na Pazariumu provjerite ekskluzivnu ponudu nekoliko izlagača moderne i vintage second hand odjeće te modnih dodataka, nakita, slika i drugih umjetnina. U ponedjeljak besplatno popravite svoj ili tuđi bicikl. Za popravke je obavezna rezervacija mjesta na klubzona.net, a volonteri koji žele drugima pomoći popraviti bicikl dobrodošli su i bez prethodne najave - najavljuju iz Info zone.

Međunarodne volonterke Udruge za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce u utorak će pripremiti još jedno izdanje Sajma razmjene korištenih predmeta. Napominju da je dozvoljeno zamijeniti do pet predmeta, ali da trenutno ne primaju odjeću i obuću.

Posljednje od za sada najavljenih događanja u Zoni je prezentacija "Od srednje škole do studija u inozemstvu" koja će održati u četvrtak, 5. listopada, u 18 sati. BHV Education, vodeća agencija za obrazovanje u inozemstvu, predstavit će ključne informacije o mogućnostima i prednostima srednjoškolskog obrazovanja i studiranja u inozemstvu te ponudi tečajeva stranih jezika. Zbog očekivanog velikog interesa, za prezentaciju je potrebna rezervacija mjesta na klubzona.net.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 06:07