StoryEditorOCM
Splitredovito održavanje

U nedjelju se zatvara marjanski tunel, promet se preusmjerava preko park šume. Iz Javne ustanove upozoravaju vozače...

Piše Split SD
15. ožujka 2024. - 08:37

Iz Grada Splita obavještavaju kako će u okviru redovnog održavanja prometnica na području grada Splita, Upravni odjel za komunalne poslove Grada Splita izvršiti servisa dijela javne rasvjete i prometne signalizacije u tunelu "Marjan".

- Zahvati će se odvijati u vremenu od 17. ožujka (nedjelja) od 18 sati, do 18. ožujka 2024. godine (ponedjeljak) do 5 sati.

Tijekom servisnih radova u tunelu, promet vozila će se alternativno odvijati prometnicom oko Marjana. Mole se vozači da poštuju privremenu prometnu signalizaciju koja će se postaviti prije početka radova - navode u Banovini.

image
Duje Klarić/Cropix

Po pitanju sanacije tunela objavom se oglasila se na svom Facebooku i Javna ustanova za upravljanje park-šumom Marjan u kojoj navode kako će se za vrijeme navedenih radova promet odvijati preko Šetališta Marina Tartaglie i Šetališta Ivana Meštrovića.

image
Sasa Burić/Cropix

- Također je bitno za napomenuti kako je bilo kakvo zaustavljanje i parkiranje vozila uz cestu unutar Park - šume Marjan zabranjeno i vozila će biti promptno uklonjena - upozoravaju iz Javne ustanove.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 11:17