StoryEditorOCM
Splitbravo, momci!

Splitski vatrogasci spasili psa iz gorućeg stana: ‘Sve je bilo puno dima, onda su ga ugledali samog, preplašenog...‘

Piše Mia Uzinić
16. svibnja 2024. - 20:52

Svaka čast splitskim vatrogascima koji su spasili psa iz gorućeg stana! Sve veći broj obitelji sastoji se i od barem jednog četveronožnog člana, a sva sreća da su do ovog divnog čupavca vatrogasci došli na vrijeme. Kontaktirali smo vatrogasca koji je ovu snimku objavio na svom TikTok profilu i skupio popriličan broj pregleda. Mjesto radnje je Mosećka ulica. 

image
Screenshot TikTok

- Zvali su nas susjedi koji su uočili veliku količinu dima. Požar je bio malen, gorio je manji dio kuhinje, a uzrokovao ga je lonac koji je ostao na upaljenom štednjaku i zapalio se.

Kolege su došli, ugasili požar s doslovce par litara vode, nije bilo puno vatre, ali je bilo jako puno dima. Tek onda su uočili psa koji je bio sam u kući, ležao je jadan miran i preplašen. Psa su izvadili vani i rastvorili sve prozore da se dim što prije raščisti - govori nam vatrogasac Zoran Borovac.

image
Screenshot TikTok

Kontaktirali su vlasnicu koja je došla u rekordnom roku.

- Čim ga je vidjela zagrlila ga je i briznula u plač, bila je van sebe. Zahvalila nam je svima, čak je i mene pronašla preko društvenih mreža i napisala mi lijepu poruku - govori Zoran. 

image
Screenshot TikTok

Nadamo se da će ova obitelj što prije sanirati nastalu materijalnu štetu, a najvažnije od svega je da su ostali živi i zdravi, i oni i njihov predivni ljubimac. Vatrogascima svaka čast na hrabrosti! Cijeli video pogledajte u nastavku

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. lipanj 2024 11:51