Što ćete imati na božićnom stolu, janjetinu ili odojak? Bez obzira kako odlučili božićna trpeza će ove godine biti preskupa. Svježa janjetina je odavno premašila cijenu od 12 eura, dok o pečenoj ne treba ni govoriti. Još se na ljetošnjim dernecima pečena prodavala po 40, a gdjegod i po 50 eura.
Janjetini se opasno primiču odojci koji se već sada prodaju po cijeni od 10 eura za kilogram. O kupovini cijelog odojka rijetki razmišljaju, premda su nešto jeftiniji oni veće kilaže. I cijene ostalog svinjskog mesa su također posljednjih dana odletjele u nebo, svinjski but se prodaje po cijeni od 8.36 eura, bržola je 6.90 eura, svinjski vrat 8.36 eura, lungić 10.92 eura. Do kupovine spize za božićni ručak svinjetina bi mogli biti i skuplja, pa da imamo iste cijene odojka i janjetine...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....