StoryEditorOCM
RegijaPREDIZBORNI NASTUP

Bizarni video: Ovo je najjeziviji od svih jezivih Vučićevih govora! Zlorabi veliku tragediju, ‘treba ga hospitalizirati‘

Piše P.T./JL
29. svibnja 2024. - 13:25

Beograd je u iščekivanju lokalnih izbora, a sinoć je u dvorani ‘Ranko Žeravica‘ održan predizborni skup liste ‘Aleksandar Vučić - Beograd sutra‘. Beogradski su SNS-ovci očito toliko slabi da Vučić ne vidi način da dođu do pobjede ako njegovo ime nije u imenu liste pa je srpski predsjednik, kako to obično biva ponovno bio u središtu pažnje.

Vodio je glavnu riječ tijekom cijelog skupa, a posebno je bizaran dio bio onaj u kojem se obratio dvojici muškaraca, očeva koji su izgubili djecu u svibnju prošle godine u Malom Orašju i Duboni kada je Uroš Blažić ubio ukupno devet mladih ljudi, samo dan nakon tragičnog slučaja u beogradskoj školi ‘Vladislav Ribnikar‘ u kojem su devetero djece i školski domar izgubili živote, prenosi Jutarnji list.

Miša Todorović tog je dana ostao bez sina Dalibora, a Saša Panić bez kćeri Kristine i sina Milana. Todorović i Panić sjedili su pored Vučića tijekom cijelog skupa, odjeveni u crne majice. Sama činjenica da je odlučio koristiti te ljude u kampanji dovoljno je zastrašujuća i nepojmljiva svakome sa zrnom soli u glavi, ali govor koji je održao još je bizarniji. Reakcije na društvenim mrežama, mimo SNS botova, bile su očekivano ogorčene.

- Večeras su s nama dva čovjeka u crnini, koji su izgubili svoju djecu u onim užasnim napadima u Duboni i Orašju prije više od godinu dana. S nama je Miša Todorović, izgubio je sina Dalibora. S nama je Saša Panić, zlikovac mu je ubio sina i kći, Milana i Kristinu. Nadam se da će Saša imati djece u budućnosti. Njihovim obiteljima, suprugama, želim sve najbolje, da izdrže sve. A njih dvojica su ovdje, jedan je mali i nevažan razlog, to je kada se u to vrijeme najteža tragedija dogodila, neki od nas su makar malo bili ljudi, neki drugi nisu bili ni malo, rekao je predsjednik Srbije.

- Izgubili su djecu, ne postoji ništa vrjednije što netko može izgubiti, a željeli su večeras biti s nama zbog države koju ne žele izgubiti i neće je nikome dati i beskrajno im hvala što su večeras ovdje, kazao je Vučić, prenosi B92.

Korisnica platforme X ‘durum‘ podijelila je bizarni video na toj platformi rekavši da se radi o najjezivijem od svih jezivih govora, dodavši da predsjednika Srbije treba hospitalizirati.

Komentari ostalih korisnika nisu bili ništa manje ogorčeni.

- Je li već govno on koji ih spominje ili oni što su došli, pitao se jedan korisnik ne štedeći pritom ni roditelje poginulih.

- Ne razumijem zašto ga osuđujete kad znate da sve koristi. Desni gostuje već mjesec dana na K1, informeru, Telegrafu... Ovaj lijevi je član. Njih treba osuđivati jer su dozvolili da im mrtvu djecu razvlače radi izbora, napisala je korisnica Vesna.

- Kakav umobolni imbecil, bio je kratak korisnik ZastaveDoleITišina.

Jedan se korisnik dohvatio i Vučićeve prošlosti.

- Ti si pucao po sarajevskoj djeci među kojima je bilo i Srba, napisao je.

Korisnik Miletić postavio je zanimljivo pitanje i tezu.

- Čime te još mogu ucijeniti kad su ti djeca mrtva? Ovo dno ima i podrum, rekao je.

Brojni su ogorčeni predsjednikovim ponašanjem.

- Ne stavljajte više ove bolesne stvari na mreže. Svi ćemo poludjeti.

- Hulja.

- Kakva zloupotreba tragedije. On se smijao stotinama tisuća koji su tada izašli na prosvjed.

- Bolesnik. Najzlobniji čovjek u Europi. Zlikovac, lešinari na tuđoj nesreći.

Mogli bismo ovako u nedogled s komentarima koji osuđuju ponašanje Aleksandra Vučića. Uostalom, pogledajte sami kako su ga svi koji razmišljaju svojom glavom nazvali. A oni koji ne razmišljaju glasat će za njega da im Aleksandar Šapić bude gradonačelnik, prenosi Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 00:23