StoryEditorOCM
4 kantunaMPB: NIJE - NEGO

Mršić me lažno optužio da sam član kriminalne skupine čiji pripadnici imaju pristup oružju te su spremni nauditi njemu, njegovoj ženi i djeci!

Piše zADARSKI.HR
5. ožujka 2024. - 08:32

Na naš tekst ‘LIDRANO‘ U SUDNICI Pupiću Bakraču tresle se ruke na suđenju za prijetnju Bori Mršiću: ‘Ne morate se bojati, to je bila pjesmica‘. Bivši šef krima svjedočio dva sata! reagirao je županijski vijećnik Akcije mladih Marko Pupić Bakrač. Prenosimo ga u cijelosti:

"Poštovani, jučer sam imao sudsko ročište u slučaju s Borom Mršićem, a danas sam u Zagrebu na službeničkom sudu. Mada se pripremam za ročišta i ono što će se na njima dogoditi na jučerašnjem suđenju sam skroz izbačen iz takta. Naime, Boro Mršić me optužio da sam član nekakve kriminalne skupine čiji pripadnici imaju pristup oružju te su spremni nauditi njemu, njegovoj ženi i djeci. Dok je to izlagao zasuzile su mu oči. Nikada nikome nisam bio nikakva prijetnja u fizičkom smislu a kamoli ženama i djeci.

Kriminal i kriminalce prezirem ne samo da nemam kontakte u tom miljeu nego se protiv takvih borim cijeli svoj život. Moja karijera inspektora RH je bez iti jedne jedine mrlje za razliku od one Bore Mršića. Niti sam se sudarao s tuđim vozilom u pijanom stanju, niti otimao štićenu osobu, niti se družio s kriminalcima na dnevnoj bazi i kumovao s njima.

Pošto je dobar dio iskaza Bore Mršića totalna deluzija s ciljem pakiranja a u demantiranju istog imam i materijalne dokaze Boru ću prijaviti za davanje lažnog iskaza.

Osoba koja je bila specijalac i policajac kaže plačući u sudnici da se boji mene do te mjere da pije lijekove!? Ako se toliko boji mene koji nikada nikome nisam fizički naudio kako je tako strašljiv obavljao posao policajca i šefa krima?

Kad se moja pjesmica stavi u kontekst članka koji je prenesen u predmetnoj objavi odnosno na suđenje u kojem je Boro tužio Marjanu jasno je da ona predskazuje Borine muke na tom suđenju. Što se i ispunilo jer je Marjana to suđenje dobila. U postupku ću to i dokazati i pobiti naravno lažni iskaz suspendiranog policajca Bore Mršića.

Molim za objavu. Srdačan pozdrav"

27. travanj 2024 15:49