StoryEditorOCM
KalelargaDANIEL RADETA SDP:

"Rubeša, Pupić i Marjana Botić su potrošeni političari koji su ostali bez ikakvog sadržaja, više nisu ni mladi ni zanimljivi!"

Piše Daniel Radeta SDP
19. listopada 2023. - 18:26

Članovi Akcije mladih su na konferenciji za medije "opleli" po zadarskom SDP-u tvrdeći da su, zbog nedavno izglasanih odluka na prošlom Gradskom vijeću, ali i onim prošlim, u koaliciji s HDZ-om, a SDP-ovci im nisu ostali dužni. Reakciju na konferenciju poslao je Daniel Radeta, predsjednik Kluba vijećnika SDP-a Zadar:

- Klubu vijećnika SDP-a Zadar i meni kao predsjedniku stranke je apsolutno jasna pozicija Rubeše, Pupića i Marjane Botić. Radi se o potrošenim političarima koji su ostali bez ikakvog sadržaja. 

Valjda su i oni sami napokon shvatili kako više nemaju što za ponuditi. Doduše, s vremenom se pokazalo kako nikad ništa nisu ni imali. Jedino što im je preostalo su valjda ove bezvezne konferencije i prozivanje svega i svakog na osobnoj razini.

Tako su se njih nekoliko, skupa s Markom i Pupićem i Bakraćem, susreli s vremenitim činjenicama kako više nisu ni mladi ni zanimljivi i kako su postali nebitni i beznačajni. 

Takve su im i konferencije za medije - stoji u reakciji Radete.

28. lipanj 2024 08:15