StoryEditorOCM
SportSVE JE JASNO

Modrić je grijao klupu, ali navijači ga nisu zaboravili, cijeli stadion je skandirao, imaju samo jednu želju

Piše Sport SD
15. svibnja 2024. - 11:15

Luka Modrić nije sinoć igrao u visokoj pobjedi Real Madrida u susretu 36. kola španjolske Primere, na domaćem travnjaku slavili su protiv Alavesa rezultatom 5:0.

Modriću ugovor s Realom istječe za mjesec i pol dana, odnosno 30. lipnja, a njegova sudbina još nije poznata. Sve su glasnija nagađanja da mu je ovo posljednja sezona u Madridu.

- Ove sezone gledamo posljednjih pet utakmica Luke Modrića u dresu Real Madrida, izjavio je nedavno novinar Radio Marce i Realov insider Ramon Alvarez, tvrdi da je odluka o njegovoj sudbini već donesena.

Od 2021. Luka Modrić i Real svakog ljeta obnavljaju ugovor za jednu sezonu, to je poslovna politika madridskog kluba sa svim igračima iznad 30 godina. 

Pred Modrićem i Realom je finale Lige prvaka protiv Borussije Dortmund, igra se 1. lipnja, a hrvatski reprezentativac ima priliku postati najtrofejniji igrač u povijesti Reala. Kapetan hrvatske reprezentacije trenutno ima 25 trofeja te je na prvom mjestu izjednačen s Nachom, Benzemom i Marcelom. 

Iako nije igrao ni minute protiv Alavesa, cijeli stadion je u jednom trenutku skandirao ‘Modriću, ostani!‘. Navijači su rekli svoje, klub je na potezu.

28. svibanj 2024 13:25