StoryEditorOCM
SportSTOLNI TENIS

Održan je 5. turnir "Zadar Open" - na kraju su svi bili zadovoljni!

Piše Ivica Gjergja
10. listopada 2022. - 19:26

TOLNI TENIS

Svi zadovoljni!

U organizaciji STK Jadere, a povodom Dana obrane Grada Zadra, održan je tradicionalan stolnoteniski turnir „Zadar open 2022“. Na turniru je sudjelovalo osam kategorija od mlađih kadeta do rekreativaca, a nastupilo je 60 igrača i igračica iz 10 klubova iz četiri županija. Najuspješniji klub je bio STK Šibenik s osvojenih sedam odličja u kategorijama mlađi kadeti, kadeti i mlađi juniori i juniori.

Najbolji pojedinci su:

Luka Višić (STK Novi Zagreb) s osvojene tri medalje jedna zlatna u kategoriji mlađi kadeti i dvije srebrne medalje u kategoriji mlađi juniori i junioriki.

Luka Vidović (STK Jadera) s osvojene dvije zlatne medalje u kategorijama mlađi juniori i juniori.

Seniori su na ovom turniru igrali u dvije kategorije - seniori parovi i seniori pojedinačno. U seniorskoj konkurenciji pojedinačno najuspješniji su bili igrači STK Kaštela i to Goran Dedić koji osvojio prvo mjesto, Kruno Dabić je osvojio drugo mjesto i Vatroslav Pensa je osvojio treće mjesto.

U seniorskoj konkurenciji parova najuspješniji su bili igrači STK Kaštela i to Vatroslav Pensa i Kruno Dabić su osvojili prvo mjesto, a drugo mjesto osvojili su Mijo Olujić (nereg. Split) i Goran Dedić (STK Kaštela), a treće mjesto osvojili su Emanuel Dundov i Filip Ladiš (STK Jadera).

Na ovom turniru po prvi puta su se natjecali neregistrirani rekreativci pojedinačno i parovi. U pojedinačno pobjednik je Mijo Olujić (nereg. Split), drugo mjesto osvojio je Toni Glavinić (nereg. Postira) i treće mjesto osvojio je Jakov Glavinić (nereg. Postira).

U kategoriji parovi-rekreativci prvo mjesto osvojili su Ivan Kusanović (nereg. Supetar) i Boris Krneta (nereg. Zadar), drugo mjesto osvojili su Toni i Jakov Glavinić (nereg Postira).

-Bilo je divno! Svi koji su došli na turnir, a priznat ćete nije malo 60 natjecatelja, imaju samo riječi hvale za sve ono što su doživjeli kod nas. Što se nas iz STK Jadere tiče, zadovoljni smo kako organizacijom turnira, ali i a time da smo bili dobri u svim kategorijama. Drago nam je zbog toga i sigurno da imamo iskustvo više za sljedeće natjecanje, kazao nam je vidno zadovoljan trener STK Ivica Bujas.

02. svibanj 2024 00:43