StoryEditorOCM
Zadar plusU TOP FORMI

Doris Pinčić izrazito vitku liniju nakon poroda ‘duguje‘ ovim namirnicama: pokazala je kako gušta u njima na sve načine

Piše Marijana Klarić/sd
31. svibnja 2024. - 12:58

Glumica, ali puno više tv voditeljica, Doris Pinčić Guberović, nedavno se vratila na posao nakon osam mjeseci porodiljnog dopusta i mnogi su joj komplimentirali svjež i elegantan izgled, blistav ten, zadovoljstvo kojim zrači.

Za Dorisinu blistavu pojavu nesumnjivo je zaslužna i zdrava i izbalansirana prehrana, čji je ona veliki pobornik.

image
Cropix

Kad se tome doda planinarenje, hobi u kojemu je Doris, posebno otkad je srela svoju srodnu dušu, supruga Davora, jako aktivna, ali i stalna briga oko troje djece, rezultat ne može izostati.

U takvom ritmu života, izuzev onoga što prosjedi u studiju HTV-a dok vodi "Dobro jutro Hrvatsku", Doris Pinčić Guberović, sigurni smo, jako malo sjedi.

Doris je svojedobno otkrila da je njezinu prehranu učinila znatno raznolikijom ljubav prema kvinoji. Ali, sudeći po njezinim objavama na društvenim mrežama, u domu Guberovićevih jede se i jako puno ribe, što u juhi, što u rižotu, što u varijanti zapečenog oslića...

U zadnjoj prigodi otkrila je što je ručala, tjesteninu od kvinoje s malo piletine, šparoge, pesto i mladi luk. Nešto od toga popularna voditzeljica pokušava uzgojiti i u svome vrtu.

17. lipanj 2024 16:04