StoryEditorOCM
HranaPROBAJTE

Trendovi u prehrani: stižu novi okusi i nove supernamirnice - upoznajte moringu, yuzu, hibiskus...

Piše Nina Čiča/Živim
2. siječnja 2022. - 07:30

Došlo je to vrijeme u godini kad se rade prognoze, a među prvima je sa svojom prognozom izašao američki lanac supermarketa Whole Food Market u svom godišnjem izvješću o trendovima u prehrani. U njemu prognoziraju koji će okusi, prakse i sastojci dominirati njihovim policama tijekom 2022. godine. A kako se radi o lancu supermarketa koji prodaje "zdravu hranu”, odnosno proizvode bez hidrogeniziranih masti, umjetnih boja, aroma i konzervansa, njihova bi prognoza trebala biti zanimljiva svima koji se trude voditi računa o zdravoj prehrani.

1. Ultraurbani uzgoj

Stalne inovacije u području uzgoja donose stalno nove i nove načine uzgoja hrane u područjima koja su „teška” za uzgoj. Mnogi brendovi se okreću tim novim tehnologijama kako bi uzgajali hranu na najneočekivanijim mjestima....

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. studeni 2024 00:26