StoryEditorOCM

bliži se 90. izdanjeMrdujska regata prilagodila se i charter posadama uz posebne nagrade najbržima

Piše OM
18. rujna 2021. - 13:27

Vlasnici charter kompanija koje imaju svoje flote u ovom našem arhipelagu, a posebno u marinama u Splitu, Milni, Kaštelima i Trogiru sigurno će zainteresirati ova informacija. Organizacijski odbor je za ovogodišnju 90. Mrdujsku regatu, kreirao posebnu skupinu prijava pod nazivom „Charter“. 

Posebnost svih prijavljenih u ovoj skupini, što je njihov cilj na otočiću Mrduji, a kako bi svi oni koji nastavljaju sa svojim nautičkim odmorom na Jadranu, mogli bez povratka u Split nastaviti prema otocima srednje Dalmacije ili drugim, planom svog odmora određenim destinacijama.

image
JK Labud

Posebna zanimljivost je što će prve tri od jedrilica prijavljenih u ovu skupinu, odmah po polasku kroz cilj preuzeti i svoj pokal, koji će im do plovila donijeti predstavnik regatnog odbora „Mrduje“ na službenom gumenjaku.

Prijave mogu vršiti isključivo charter tvrtke čiji su brodovi u ime svojih klijenata, a sam postupak prijave će biti maksimalno pojednostavljen.

Prijave se već sada mogu vršiti on-line putem http://www.jklabud.hr/mrdujska-regata . Start za sve sudionike 90. Mrdujske regate - Festivala jedrenja u Splitu je 2. listopada 2021. u 11 sati, rezervni dan je nedjelja, 3. listopada 2021.

19. travanj 2024 02:18