StoryEditorOCM

festival jedrenjaZa 90. Mrdujsku regatu vraća se i ‘nagrada po srići‘

Piše OM
24. rujna 2021. - 09:27

Za ovogodišnju jubilarnu 90. Mrduju odlučili smo vratiti i nagradu „po srići“ i to ne bilo kakvu, već umjetničko djelo našeg poznatog umjetnika Matka Trebotića, kažu JK Labudu, organizatoru Mrdujske regate.

Ovim putem mu se zahvaljujemo što je ovim poklonom za 90. rođendan Mrdujske regate omogućio da i najsretniji od skipera na jedrilicama koje sudjeluju na regati, svoj dom oplemeni umjetničkim djelom ovog nadaleko poznatog splitskog umjetnika. S vraćanjem „šušura“ druženja, pisme i spize na plato Labuda, vraćaju se i prigodne majice kao poklon svakom skiperu koji prijavi sudjelovanje na 90. Mrdujskoj regati, a ove godine kreirano je više vrsta majica jubilarne 90. Mrduje.

Spomenut ćemo na kraju i pokale koji će se i na ovogodišnjoj regati dijeliti najbržima. Poznato je kako se na Mrdujskoj regati podijeli više pokala, pa će tako biti i ove godine. kažu iz Labuda.   

Prijave se već sada mogu vršiti on-line putem http://www.jklabud.hr/mrdujska-regata. Start za sve sudionike 90. Mrdujske regate - Festivala jedrenja u Splitu je 2. listopada 2021. u 11 sati, a rezervni dan je nedjelja, 3. listopada 2021.

image
JK Labud
23. travanj 2024 21:23