Željko Neven Bremec: Kvarnerskom škampu nema ravna
Koji je bolji – drniški ili krčki pršut? Dalmatinski ili kvarnerski škamp? Bračka ili istarska skuta? Hvarska hobotnica ili creski muzgavac na salatu? A znate kako se kaže, svatko svoga konja hvali; pa neka Gordijev čvor presiječe onaj tko zna sve o tome, jer je bio i radio i tu i tamo, i iz prve ruke nam može otkriti pravu istinu.
On je poznati hrvatski chef Željko Neven Bremec, koji nam odmah odgovara i na pitanje, odakle – dokle seže Kvarner? Ovaj nam je put, naime, tematika vezana uz sve delikatese kvarnerskoga kraja, za koji pouzdano znamo da se ima čime pohvaliti. Za odgovor na to pitanje najbolje se popeti na vrh mistične Učke.
– U Kvarner se ubraja sve ono što je pred vama, sve dokle vam pogled seže. Sve ono more pred vama, svi oni ot...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....