StoryEditorOCM
SplitSRETNO IM!

FOTOGALERIJA Kakva radost danas na splitskom Kampusu! Pogledajte tisuće sretnih lica studentica i djelatnica Sveučilišta

Piše split sd
8. ožujka 2024. - 15:55

Malom gestom pripadnici Sveučilišta u Splitu uspjeli su danas izmamiti osmijeh na lice pripadnicima ljepšeg spola koje su se našle na Kampusu. 

Članovi Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu na čelu s Jerkom Šarićem i zamjenikom Vladimirom Ercegovićem, predstavnicima studenata ostalih sastavnica splitskog sveučilišta s upravom i Studentskim centrom Split u prisustvu prorektora za nastavu, studente i poslovanje, Nikole Koceića-Bilana, šarenim su tulipanima svim ženama sveučilišta koje svojom snagom i osjećajima čine život boljim i ljepšim mjestom zahvalili i uputili iskrene čestitke za njihov dan te im izmamili osmijeh od uha do uha na licu.

Svjesni kako mali znakovi pažnje čine veliku razliku i kako pak jedna čokolada ili jedan žuti tulipan itekako nekome može popraviti dan, studentska klapa trudi se simbolično obilježiti svaku danu priliku i više nego zahvalnim studenticama i studentima.

- Slike govore tisuću riječi, u našem slučaju fotografije pokazuju tisuću nasmijanih žena Sveučilišta u Splitu! - poručili su iz Studentskog zbora. 

image
Antonio Macan
image
Antonio Macan
image
Antonio Macan
image
Antonio Macan
image
Antonio Macan
image
Antonio Macan
image
Antonio Macan
image
Antonio Macan
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 11:22