Perač posuđa iz Indije ili Nepala, sjekač povrća iz Bangladeša, ako ima sreće kuhar iz Makedonije, može i iz Brazila, iz Meksika, ma odakle god da stignu ako imaju znanja i volje za rad, ovo su ljeto na našoj obali i više nego dobro došli. Predsezona je pred vratima, a radne snage nema, nedostaju kuhari, konobari, perači, sjekači, pospremači... Ali zato ima dalekih tržišta rada, pa će nam ove godine na pečalbu stići radnici iz Bangladeša, Nepala, Indije, Filipina.. Ugostitelji vape, traže, snalaze se na sve strane, ali kako čujemo mnogi ove sezone razmišljaju čak svoje objekte ne otvarati. Eto dokle je došlo.
Podosta ih je, priznaju nam, zbog nemogućnosti popunjavanja smjena odlučilo izbaciti ručak iz ponude, i ograničiti se za doručak i večeru. Ili čak samo na ve...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....